Project Description

A Vitaricum Kft.

A Vitaricum Kft.-vel 2013-ban kezdődött a közös munka.

Az alapoktól kezdtük felépíteni a Vitaricum brand-et. Meghatároztuk azokat az értékeket, ami megkülönbözteti a Vitaricumot a piac akkori szereplőinek jelentős részétől. Ezt követően elkezdődhetett a grafikai megjelenítése ezeknek az előnyöknek.

Elkészültek azok a piktogramok amelyekkel a brand egyszerűen kommunikálhatta előnyeit.

Képeket készítettünk a beszállítói kör egy részéről, melyek a weboldalon és a nyomdai anyagokban is helyet kaptak.

A weboldalra nagy mennyiségű tartalom készült. Később elkezdődtek azon üzletek zöldség-gyümölcs standjainak dekorálása, amelyek kizárólag Vitaricum termékeket forgalmaztak.

0
négyzetméter nyomtatás
0
grafikai munkaóra
0
kilogramm nyomdai anyag
0
perc forgatott anyag

Figurák

A rajzolt elemek tájékoztatnak, mint a burgonyát elkészítő szakácsok esetében. De a Vitamanó a gyerekekhez hivatott közelebb vinni az egészséges táplálkozást. (Cégvezető elképzelése alapján a rajzokat Fodor Atilla rajzolta. FACEBOOK ELÉRHETŐSÉGE)

Magyarország zöldségkertje

A szükséges kompetenciák

A feladat során hamar kiderült a zöldség kereskedelem nem egyszerű műfaj. A romlandó termék nagy rugalmasságot igényel a vállalkozás részéről. Az erős versenyben a minőség szerepe megnőtt. A frissességnek, tisztaságnak és egészségnek a reklám anyagokban is tükröződnie kell. Egy rosszul kiválasztott zöldség a fotózáshoz, és lehet újra kezdeni a munkát. A zöld árunál az idő tényezőnek is nagy szerepe van.

A termékkör megismerése, érdekességek, információk összegyűjtése a tartalom marketinghez jelentős feladat, sok kutatómunkával járt. De plusz hozadéka, hogy a zöldségeknek, gyümölcsöknek eddig ismeretlen, jótékony hatásait ismerhettük meg. Természetesen étkezési tanácsadást nem vállalunk.

Grafikai tervezés

Kisarculat

Címke és csomagolás

Kiadványok és dekorációk

Fotó

Csendéletek

Bolt dekorációk

Rendezvények

Rendezvények

A Vitaricum Kft. rendszeresen megjelenik rendezvényeken. Ezek egy része a partnereknél szervezett akciók, születésnapi ünnepségek. Ezenfelül társadalmi szerepvállalásként sporteseményeken épp úgy mint a AVON mellrákellenes sétáján.

Ezekre az eseményekre dekorációs elemek, szórólapok és a kóstoltatáshoz szükséges hoszteszek kiválasztása és betanítása is feladatként jelentkezett.

Film