MINDEN JÓ ÖTLET ANNYIT ÉR, MINT A MEGVALÓSÍTÁSA.

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

19 éves reklám- és marketing tapasztalattal rendelkezünk mind megrendelői, mind ügynökségi oldalról. Legnagyobb tapasztalatunk a b2b szegmensben van, főképp a nagykereskedelmi marketingben.

A marketingstratégia-tervezés mellett marketing megvalósítási csomagokkal segítjük a cégeket, a napi marketing feladatok ellátásában. Észrevételeink szerint a legtöbb marketing tevékenység nem a tervezésnél, hanem az ötletnél bukik el.

A vállalkozások többségénél a marketing tervek végrehajtására nincs megfelelő szakember, a cégvezetőknek pedig nem jut ideje, energiája elmélyedni a marketing tevékenység elsajátításában.

 AZ ÖN BIZTOS NYERESÉGE

  • Széles ügyfélkörünknek és szakmai rálá­tá­sunk­nak köszönhetően nem alakul ki bennük az a “probléma vakság, ami a belső munkatársat egy idő után veszélyezteti.
  • Önnek elég a célt és vállalati stratégiát meghatározni, a napi szintű marketing munka nem rabolja idejét. Az állandóan változó technikák megtanulása alól mentesül.
  • Nem kell feladatok szerinti, több vállalkozás megbízásával foglalkozni, egyetlen kézben, minden elkészül határidőre.

Bihari Gábor

marketing megvalósító

Csapatunk a tervezésnél nagy figyelmet fordít a megtérülésre, hisz a marketing tevékenység legfőbb mutatója a növekvő nyereség. Ez az ÖN igénye szerint lehet egy-egy eseményhez kötődő marketing akció (új termék bevezetése, üzletnyitás, szezonnyitó, vagy esetleg egy “cég-felpörgető” kampány).

0
Évnyi szakmai tapasztalat
0
Grafikai anyag
0
meeting

Munkatársaink

Bihari Gábor
Bihari Gábormarketing megvalósító
Farkas Attila
Farkas Attilafotó / videó
A Te helyed!
A Te helyed!marketing asszisztens
A Te helyed!
A Te helyed!marketing asszisztens

Minden ötlet annyit ér, mint a megvalósítása!

Kreatív ötletek, innováció és marketing megvalósítások

Lépjen velünk kapcsolatba!