fbpx

B PRO…

KEDVES ÜGYFELÜNK!

A Google Ads egy hatékony online hirdetési platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy célzott hirdetéseket jelenítsenek meg a Google keresési eredményeiben és más online csatornákon. Ahhoz, hogy a kampányok hatékonyak legyenek, fontos, hogy a cég vezetője rendszeresen ellenőrizze és felmérje a kampányok teljesítményét. Ebben a tananyagban bemutatjuk, milyen kulcsfontosságú adatokból derülhet ki, ha a kampány kezelése nem hatékony.

A dedikált fiók szakértő hozzáférést biztosít a legújabb eszközökhöz és adataihoz. A szakértőnk segítségével javíthatjuk a hirdetéseinek minőségét, célzottabban érhetjük el a kívánt közönséget, és növelhetjük a konverziós arányokat.

A támogatás előnyei a marketing ügynökségünk számára:

Szakértői támogatás: A Google által biztosított fiók szakértőnk segít az optimalizálásban, stratégiák kidolgozásában és az eredmények javításában. Ő a legújabb trendekkel és módszerekkel ismerteti meg csapatunkat.

Hozzáférés a legfrissebb eszközökhöz: A fiók szakértő révén hozzáférünk a Google által nyújtott speciális eszközökhöz és funkciókhoz. Ez lehetővé teszi, hogy még hatékonyabban kezeljük a hirdetési kampányokat és jobban optimalizáljuk az eredményeket.

Adatok és elemzések: A fiók szakértő folyamatosan monitorozza és elemzi az adatokat, hogy pontosabb betekintést nyerjen a kampányok hatékonyságába. Ez segít nekünk az eredmények mérésében és a kampányok finomhangolásában.

Az új eszköz előnyei a hirdető ügyfelek számára:

Hatékonyabb kampányok: A Google által nyújtott szakértői támogatás révén képzett szakemberek dolgoznak a hirdetéseken, hogy hatékonyabbá tegyék azokat. Ez lehetővé teszi, hogy jobban célzott és eredményesebb hirdetéseket jelenítsenek meg.

Jobb minőségű hirdetések: A fiók szakértő folyamatosan figyeli és javítja a hirdetések minőségét. Ez magában foglalja a kulcsszavak, hirdetési címek és leírások

Ha leendő vásárlóban megfogalmazódott az a szándék, hogy megvásároljon egy bizonyos terméket vagy szolgáltatást, amit mi is kínálunk, de elmulasztjuk azt a lehetőséget, hogy nálunk vásárolja meg, mert meg se mutatjuk neki, hogy ezt nálunk is megkaphatja.

Mikor fordul ez elő?!

Ő vásárolni szeretne, de amikor beírja a Google keresőbe nem jelenik meg ott a mi cégünk, termékünk.

Ha az ilyen vásárlási szándékkal kereső vásárlókat nem akarja elmulasztani, muszáj lesz a Google keresőben első helyeken szerepelnie.

Erre ad megoldást a Google Ads kezelési szolgáltatásunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kidolgozunk egy egyedi ajánlatot. Ha már van bármilyen Google tevékenysége egy ingyenes audital felmérjük annak hatékonyságát.

Ha még nem biztos benne, hogy szüksége van Google kampányokra, jó ha tudja:

Ma már ott tartunk, hogy Google Ads hirdetések nélkül egy vállalkozás sem tud kiemelkedő eredményt elérni. Ma már nem előny az, ha vannak Google Ads hirdetéseid, hanem óriási hátrány, ha nem foglalkozol ezzel a témával.

Miért olyan fontos hirdetési megoldás:

Kattintás alapú
Nincs havidíj, nincs fix költség, nincs kidobott pénz. Csak kattintásokért fizetsz, tehát látogatókért, akik már tényleg ott vannak a honlapodon. A pénzed rendkívül jól hasznosul a Google Asdben.

Igazán gyors
Eleve a beindítása gyors, nem kell akár hónapokat várni az eredményekre, mint például a keresőoptimalizálásnál. Amit egyik héten kitalálsz, az már a következő héten hozhatja a vevőket. A Google Ads gyors.

Eredményes
A keresőhirdetéseknél konkrétan olyan embereknek hirdethetsz, akik éppen azt keresik, amit te kínálsz. Akkor és ott tudsz hirdetni, amikor és ahol az igény felmerül. A Google Ads nagyon hatékony.

Jól mérhető
Magában a Google Ads-ben is, de a Google Analyticsszel összekötve még pontosabban mérhetőek az eredmények. Pontosan meg lehet mondani, hogy melyik kampány, melyik hirdetés működik.

Lépj velünk kapcsolatba!

Hívj vagy írj nekünk, és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot.

További videóink

Nem találta meg amit keresett?
Segítünk!

Milyen marketing tevékenységre szeretne egyedi ajánlatot?