fbpx

B PRO…

Ha azt szeretnéd, hogy a weboldalad több ügyfelet hozzon, ennek feltétele az, hogy a Google keresőben minél előrébb (az első oldalon) jelenjen meg. Ráadásul ezt olyan szavakra tegye, ami a te terméked és szolgáltatásod.

Ennek leggazdaságosabb megoldása a keresőoptimalizálás vagy SEO.

Mi az a Seo?

Ez ma már az online marketingen belül egy különálló szakág, amit szakértők végeznek és egy folyamatos munkával elérik, hogy a weboldal minél előrébb kerüljön a Google keresőben (minél hamarabb legalább az első oldalon legyen).

Az első 10 jelentkezőnek havi 40.000 Ft helyet
25.000 Ft-ért végezzük ezt a szolgáltatást.

Hívj a részletekért:
Bihari Gábor: 
06 70 3713526

4 ok, amiért fontos a SEO ágazattól és üzletmérettől függetlenül:

1. Egy weboldalra leggyakrabban Google keresések útján találnak rá

Ha a weboldalunkat megtalálják az emberek a Googleben az egy vállalkozás javára fog válni amihez minőségi keresőoptimalizálásra és jó minőségű weboldalra van szükség.

Egy jól végrehajtott SEO-val szinte „ingyen” juthatunk potenciális vásárlókhoz a célközönségünkből úgy, hogy számunkra releváns kulcsszavakra(kereső kifejezésekre) előkelő helyen lesz megtalálható weboldalunk a Google keresőben.

2. A SEO növeli a bizalmat és a hitelességet.

Egy jól kereső-optimalizált oldal növeli a hitelességet azzal, hogy a vállalkozásod weboldalára találnak rá a potenciális ügyfelek ha valamilyen problémára vagy termékre keresnek rá.

3. A keresőoptimalizálás relatívan olcsó.

Más eszközökhöz képest és a megtérülése figyelemre méltó. Egy jó tartalom: például egy jól megírt blogposzt akár évek után is hozhatják automatikusan a potenciális vevőket a weboldaladra.

4. Egy hosszútávú stratégia

Egy jól elvégzett SEO-nak a legnagyobb előnye, hogy több éven át tartó lesz a hatása ellenben a fizetett hirdetésekkel ami csak addig biztosítsa az elsőbbséget amíg fizetünk.

Vagyis egy minőségi SEO végrehajtása egy vállalkozás weboldalán mindig előnyös lesz márka és marketing szempontok alapján is.

Ha felkeltette az érdeklődésed:

Lépj velünk kapcsolatba!

Hívj vagy írj nekünk, és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot.

További videóink

Nem találta meg amit keresett?
Segítünk!

Milyen marketing tevékenységre szeretne egyedi ajánlatot?