Marketing megvalósítások professzionálisan
A webszeged.hu a Bpro... csoport tagja. Ez a részleg elsősorban weboldalak webáruházak tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.
19 éves reklám- és marketing tapasztalattal rendelkezünk mind megrendelői, mind ügynökségi oldalról. Legnagyobb tapasztalatunk a b2b szegmensben van, főképp a nagykereskedelmi marketingben.

Ma a weboldalak fejlesztése kisebb mértékben informatikai feladat a nagy mértékben a design és a kommunikációs tartalom és a kereső optimalizálás  (SEO) teszi az oldalt hatékonnyá.

Mi ennek szellemében készítjük az oldalakat, figyelembe véve a célcsoportot (lakosság, szakember, nő vagy férfi, életkor).

Az elmúlt években egy olyan folyamatrendszert dolgoztunk ki, amellyel a tartalmi anyagok leadásától akár 3-4 nap belül kész weboldalt kap Ügyfelünk. Teljes támogatás esetén (stratégiai tanácsadás, szövegírás, egyedi design) 3-4 hetet vesz igénybe.

Karbantartási szolgáltatásunknak köszönhetően, nem csupán a technikai karbantartásokat végezzük el, de tartalmi feltöltéseket is. Így Ügyfeleinknek elég számunkra egy e-mailben elküldeni az új tartalmat és mi 24 órán belül (1 munkanap) feltöltjük azt.

Csapatunknak köszönhetően webáruház esetén a termék feltöltéseket is tudjuk vállalni, akár több 1000 termék esetén is.

Ha webáruházat szeretne társ oldalunkon olvassa a részleteket: BPRO...