fbpx

B PRO…

A COVID helyzet következtében a rendezvények, előadások megtartása kivitelezhetetlenné vált, viszont minden probléma arra sarkalja az embert, hogy megoldást találjon rá. Így történt az, hogy ügyfelünknek online előadást szerveztünk. 

Az egész világot megbénító járványhelyzet egyik hozománya az volt, hogy az életünk szinte minden szegmense az online térre húzódott át. Legyen az munkahelyi tevékenység, családi-baráti „zoom-olás”, online borkostoló vagy akár online Borfesztivál.

Azok a szervezetek, ahol kifejezetten fontos a rendszeres prezentáció, vagy fórum – és nem volt meg a megfelelő infrastruktúra – ez az időszak probléma csokrokkal indult el. A hely, az idő, a járványhelyzeti intézkedések minden előre megtervezett programot képlékennyé tett. Ilyen nehézségekkel nézett szembe partnerünk, aki Incircle nevű programjához egy országos méretű élő konferenciát szeretett volna lebonyolítani. A segítségünkkel ez átkerült az online térbe. 

A technikai részét a mi csapatunk biztosította, míg a lebonyolítást az ügyfelünk. Az előadás többször is megrendezésre került és a visszajelzésekből kiderült, hogy ez a fajta egyidejűség és az emberek utazással eltöltött idejének kikerülése mennyire kényelmessé tette a konferenciát. 

Lépj velünk kapcsolatba!

Hívj vagy írj nekünk, és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot.

További videóink

Nem találta meg amit keresett?
Segítünk!

Milyen marketing tevékenységre szeretne egyedi ajánlatot?