fbpx

B PRO…

Tesztfázisába érkezett az általunk létrehozott eladomobiltelefon.hu. Az online piacteret jelenleg bárki ingyen használatba veheti, hogy pénzzé tegye régi, vagy használt mobiltelefonját. 

A weboldalról

Az eladomobiltelefon.hu komplexebb feladat volt egy átlagos weboldalhoz képest, mivel nem csak valamit bemutatni akartunk, hanem egy jól kezelhető online felületet, ahol közösség épül a kis műszaki cikkek adás-vételével foglalkozó emberek számára. 

Fő célunk volt a használhatóság, az ergonómia és a fiatalosság. Jó keresési és szűrési módszerek mellett a feltöltés egyszerűsége fontos opció volt, mert ez egy kritikus pont a felhasználók számára. Másik szempont volt a hasonló platformok hiányosságának kiküszöbölése. 

Nem valami újat akartunk kitalálni, hanem kicsit jobbat. A weboldalhoz egy meglévő keretrendszert alakítottunk át teljes mértékben, hogy az általunk fontosnak vélt funkciókat sikeresen beleépítsük. A munkát megelőzőleg piackutatás végeztünk, hogy mások hogyan üzemeltetnek hasonló rendszereket, illetve a tesztfázis előtt is felhasználói véleményeket gyűjtöttünk be.

Feladatok

Lépj velünk kapcsolatba!

Hívj vagy írj nekünk, és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot.

További videóink

Nem találta meg amit keresett?
Segítünk!

Milyen marketing tevékenységre szeretne egyedi ajánlatot?