fbpx

B PRO…

A marketingeszközök nagyon megváltoztak az elmúlt években. Bizonyos eszközök háttérbe szorultak, és az online marketing nagymértékben előtérbe került. Én imádtam az indulását. Kis költségekből zseniális eredmé­nyeket lehetett elérni. Aki kicsit ügyes volt, szárnyalt. De ez mára megváltozott.

A legtöbb social media felület hirdetési árai alig té­rülnek meg. A Google Ads sem rentábilis minden termékre. Úgy látszik, meg­született az az új felület, ahol gyorsan és minimális költségből lehet hatalmas követő bázist építeni. Ez a platform nem más, mint a TikTok. Itt van újra az aranykor. Akik most csak legyintenek erre a platformra, azok közé fognak tartozni, akik nagy összegekért próbálják utol­érni a konkurensei felépített brendjét. Ezt sok vállalkozásnál végignéztem a Facebook esetében is.

Hogyan lesz egy fiatal srácnak fél év alatt 110 ezer követője és 4,5 millió like-ja? Rövid videókat készít pénzügyi témákról. És hogyan lesz egy budapesti taxisnak 140 ezer követője és saját könyve? Az életéről és életfelfogásáról mesél 1 per­ces videókban. Túl egyszerűnek tűnik? A TikTok egy olyan platform, ahol egy jó ötlet és elhivatottság segítségével nagy sikereket lehet elérni.

Ezekben a sikersztorikban több minden közös:

  • hazai történetek,
  • rövid idő alatt jelentős követőbázisra tettek szert,
  • organikusan – fizetett hirdetések nélkül – lettek népszerűek.

A fenti számoktól nem egy marketingesnek leesik az álla. Ennyi követő, mindez egy forint ráfordítása nélkül?! Túl jó, hogy igaz legyen! Pedig igaz…

Ha velünk tartasz, megtudhatod:

  • miben különbözik a TikTok a többi közösségi platformtól
  • hogyan használhatod ki az egyedülálló sajátosságait
  • hogyan tudod kiaknázni az ingyenes márkaépítési lehetőségeket
  • miként igazodj el a fizetős TikTok-hirdetések útvesztőjében.


 

A fenti cikk az Üzleti siker a TikTok-on című könyv részlete. Ha Te is építenéd a márkád a TikTok-on, a könyvben megtalálsz mindent, amit tudnod kell a sikerhez.

Lépj velünk kapcsolatba!

Hívj vagy írj nekünk, és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot.

További videóink

Mi a legfontosabb egy weboldalnál?

Ebben videóban felvázoljuk, hogy mi a legfontosabb egy weboldalnál, például: stratégia, tartalom, technikai megvalósítások, design és jogi szabályozások.

Nem találta meg amit keresett?
Segítünk!

Milyen marketing tevékenységre szeretne egyedi ajánlatot?