fbpx

B PRO…

Webáruház indításnál fontos kérdés, hogy milyen rendszert érdemes választani. Ha nehezedre esik eligazodni a különböző lehetőségek között, olvasd el a cikket – elmondom, milyen esetben melyik rendszert válaszd.

1. Wordpress – WooCommerce

Ezt a megoldást akkor javaslom, ha kevés termékről van szó. Alapvetően ezt a rendszert nem erre találták ki, de alap szinten működőképes lehet. Tévhit, hogy ez egy nagyon olcsó megoldás. Miután elkészült a webshop, rendszeresen karban kell tartani, frissíteni. Ha ezt a munkát szakember végzi, akkor összességében a költségek megközelítik a bérelhető rendszer költségeit.

2. Bérelhető rendszerek – ShopRenter, Unas

A bérelhető webáruház rendszereknek havi költsége van, viszont cserébe a fenntartó vállalja a rendszerproblémák megoldását. Ezek a rendszerek nagyságrenddel biztonságosabbak, és jobban is működnek, mint a WooCommerce. Az esetek túlnyomó többségében jó döntés a bérelhető rendszer.

3. Egyedi fejlesztésű webáruház

Csak indokolt esetben javasolt. Általában nagyon nagy cégeknek lehet jó ez a megoldás, ahol nagy az áru vagy keresés mennyisége. Jó indok még, ha olyan speciális funkcióra van szükség, ami nem található meg a bérelhető rendszerben. Hátulütője, hogy odaköti ez embert a rendszer fejlesztőjéhez. Ha bármi gond van a jövőben, ki vagyunk szolgáltatva annak, aki létrehozta.

Mindegyik rendszernek megvannak tehát az előnyei és hátrányai. Nincs egyetlen jó megoldás: a megfelelő rendszer kiválasztása a körülményektől és az elképzeléstől függ.

Lépj velünk kapcsolatba!

Hívj vagy írj nekünk, és kollégánk felveszi veled a kapcsolatot.

További videóink

Nem találta meg amit keresett?
Segítünk!

Milyen marketing tevékenységre szeretne egyedi ajánlatot?