fbpx

B PRO…

30 éve az építőiparban

Először is köszönöm a közös munkát, részünkről megelégedéssel zárult. Azt gondolom sikerült felfrissíteni az arculatot, és az eddig elhanyagolt weblapunk is teljesen a mai kor követelményeinek megfelelő színvonalon sikerült elkészítenetek. Ami tetszett, hogy viszonylag kevés határozott induló elképzeléseim után tudtatok letenni több alternatívát, amikből ötleteket merítettünk. Ezeket a különböző tetsző elemeket összegyúrva jött létre az elkészült „mű”. Ami szintén pozitív, hogy gyorsan reagáltatok a kéréseinkre – itt mi voltunk a gyenge láncszem.

Köszönöm az együttműködést,

ifj. Nemesi Pál

Ferroép Zrt

Logótervezés

A Ferroép Zrt. azzal a megbízással kereste meg minket, hogy a meglévő arculatukat szeretnék modernizálni. Mivel a cég több mint 30 éves múltra tekint vissza, és egy jól bejáratott brand áll mögötte, a teljesen új megjelenés nem volt opció. A meglévő arculatot kellett modernizálni.

A tervezési folyamatot vázlatok készítése és szerkesztett tervek előzik meg. Azt gondolnánk, könnyebb feladat egy meglévő logót átrajzolni, mint egy teljesen újat készíteni, de ez tévedés. A keretek és meghatározott stílus között maradva újat alkotni úgy, hogy a régi alapok megmaradnak, nagyobb szakmaiságot igényel.

Arculattervezés

A logó az arculat alapja csupán. Az Office csomag nélkülözhetetlen kiegészítője egy ilyen nagyvállalatnak. Névjegyek, levélpapírok, dossziék … Ezeknek érzékeltetniük kell a letisztultságot, a mérnöki precizitást és az innovációt, valamint jól kell illeszkedniük a logóhoz.

Grafikai tervezés

Grafikai tervezés

A teljes arculati kézikönyv szöveges leírással, ajánlásokkal és tiltásokkal segít abban, hogy a későbbiekben minél pontosabban és következetesebben legyen betartva a meghatározott arculat. Ez nemcsak az irodai anyagokra, katalógusokra vonatkozik, hanem a felvonulási területek dekorálására is.

Grafikai tervezés

Weboldal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer sed fermentum risus. Quisque pulvinar dui et blandit pretium. Integer non euismod mi, suscipit rhoncus orci. In ut lobortis justo. Quisque imperdiet vestibulum diam at dignissim. Vestibulum nec dictum nisi, ut lobortis ligula. Quisque eu laoreet urna, non pulvinar elit. In vulputate rutrum lorem, a tincidunt eros convallis a. Vivamus viverra tempor ipsum sed efficitur. Aliquam congue quam eu mi elementum, eget pellentesque tellus euismod. Quisque tempor maximus justo sed commodo. Morbi vestibulum lobortis est sit amet ultricies. Proin et nulla non nibh pharetra vulputate. Ut varius, ipsum id consequat faucibus, eros urna pellentesque dui, sit amet maximus diam augue a dui.

Nem találta meg amit keresett?
Segítünk!

Milyen marketing tevékenységre szeretne egyedi ajánlatot?